Brio – en lille sniger..

Hej Blog-land

Ja som overskriften nok siger lidt om, kommer der her en lille sniger… Jeg skrev nemlig for lidt tid tiden at jeg kun ville lave tre anmeldelser om legetøj, meeeen har altså erfaret at de der trætoge – thats the new thing! Or not so much! Brio er nemlig et temmelig gammelt brand, faktisk blev den svenske legetøjsfirma grundlagt i 1884 af Ivar Bengtsson. Han overdrog firmaet til sine tre sønner, hvorefter at firmaet fik sit nuværende navn – Brio, som er en forkortelse af alle tre navne.

Spiste aftensmad hos min veninde igår aftes. Hun har også en datter.. Ved ikke hvad der er med min omgangskreds, de får åbenbart ikke drenge.. :) Min venindes datter Lilly havde fået sin fars gamle Brio tog ned fra loftet, og havde leget med det lige siden. Sågar haft det med udenfor, hvor hun havde bygget små togbaner i græsset. Simpelthen SÅ hyggeligt at lege ude om sommeren.

Da Lilly lige havde set mig lidt an (er længe siden at vi har set hinanden sidst), var hun også fyr og flamme for at lege med mig.. Så skal da lige love for at jeg har fået leget med Brio tog. Det var egentlig ikke noget jeg gjorde så meget da jeg var lille. Vi havde faktisk ikke Brio desværre. Var altid så missundelig på min fætter som havde det på sit værelse, og hver gang jeg besøgte ham, skulle togbanen frem :) Synes virkelig at trætogene er kvalitetslegetøj. Det er lavet i træ, og har meget svært ved at gå i stykker. Vildt fedt når nu små børne hænder har fat i det og kaster rundt med det. Så synes klart at de gammeldaws trætoge fortjente en anbefaling herfra til mine læsere.

Hvis I er blevet fristet til at købe Brio, kan I klikke her. Ellers klik her, hvis I bare har lyst til at snuse rundt på min ynglings webshop :)

– Malene

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.