Brio Gåvogn til gåtræning

Min søster har lige fået en lille pige der pt. er omkring 10 måneder gammel. Sikke en lille løjerlig bandit som kravler og piller i alt. Hun er begyndt at rejse sig op ved alt ting, og så går den store jagt ind på en gåvogn. Jeg har kigget lidt på hvad der er på markedet og må konstatere, at det enten er en står gåvogn hvor barnet skal sidde i eller en BRIO gåvogn 100% klassik.

brio_gavogn

 

Denne gåvogn fra BRIO har jeg ved ikke hvor mange år på bagen, og designet og farverne har ikke ændret sig. Så fluks vi fik købt sådan en og nu futter den lille sag rundt og både dukkerne og klodserne på gulvet må pænt stå i kø for at blive fragtet rundt i den smarte gåvogn.

Jeg har undersøgt lidt omkring BRIO og jeg kan se deres legetøj typisk er lavet i træ og designet altid er simpelt og enkelt. Der til kommer at Brio faktisk har eksisteret i hele 130 år så de ved hvad de taler om. Jeg vil senere skrive omkring Brio Babylegetøj. For jeg kan se, at udover den smarte Brio gåvogn er der også et hav af andet Brio babylegetøj som kunne være interessant.

Dejlig dag der ude.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.