Frost Sweatshirts, Hoodies og Bluser

Nyt Frost Sweatshirts og Frost Bluser til ungerne

Så er efteråret lige så stille ved at indfinde sig, og vi har allerede herhjemme været igennem den første omgang forkølelse, så derfor er det ved at være tid til at se på at få købt nogle bluser og sweatshirts med hele familiens ynglings motiv: FROST. Der er rigtigt mange Frost Sweatshirts og Frost Bluser på bud når du ser dig omkring på nettet.

I den her omgang har jeg fundet 3 designs frem, som jeg bare ikke kunne stå for, så de er begge købt hjem i adskillige størrelser til alle pigerne.

Det første jeg synes skal vises frem er en Frost Sweatshirt med Grå design, det er let at holde og så er trykket stadig med vildt skarpe farver og i en god opløsning 😀

Graa Frost Sweatshirt med Motiv

Flot Grå Frost Sweatshirt med magiske snefnug og godt med søskende kærlighed

Vi er alle vilde med de ”magiske snefnug” som der vivler rundt på den her vildt flotte Anna og Elsa Sweashirt. Den er desuden dejlig lun at gå rundt i inde i det lidt koldere klasseværelse siger pigerne 😀

Frost Hoodie – Især til piger

Det andet design jeg slet ikke kunne stå for var dejligt pink og rigtigt piget. Igen er begge søstre på motivet og de magiske snefnug går lidt igen, se selv lige her.

Pink Frost Hoodie med kant

Mega sød Frost Hoodie til piger med flosset kant.

Det vi synes bedst om med den her er at designet ligger op til at det er en Frost sweatshirt med hoodie, men den er lige lavet lidt mere piget ved at der kommer en flot flosset bund på, det passer bare bedre synes vi.

Frost Bluse med flot design

Selvom det er ved at blive en smule koldere er der stadig nogle dage som er varme nok til at det er nok med en bluse under jakken. Vi fandt den her rigtigt fine Frost Bluse i et fint turkise design hvor Elsa fremstår flot og tydeligt på fronten mens hun er omgivet af blomster og sommerfugle. Det lidt forårsagtige motiv lyser dejligt op i hverdagens til tider grå skydække, se selv med her hvor fin den er.

Turkise Frost Bluse med Elsa Motiv

Vores fine ny Frost Bluse med forårsagtige blomster og sommerfugle på et cool Turkise baggrund.

Det var egentlig hvad jeg havde på hjertet i den her omgang 😀 Jeg ønsker jer alle en dejlig dag derude.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.