Frost puslespil skaber hygge

Hej Blog-Land

“Let it Go, Let it Go” – jeg er bare vild med den sang. Jeg har faktisk lige set Frost – igen, igen. Der må meget gerne komme en Frost 2 – så er jeg at finde i biografen (flere gange). Det kunne bare være über nice. Jeg er netop kommet hjem fra en hyggelig cafétur med min skønne søster. Vi fik en god omgang brunch – mmmh, det var godt. Jeg elsker, at vi stadig har tid til hinanden – sisters forever. Min søster er efterhånden blevet en stor fan af Frost som Andrea og jeg (gruppepres – haha). Jeg har selvfølgelig vist hende yndlings ToyToy.dk. Hun var ellevild. Vi fik da lige købt lidt Frost ting til Andrea, som jeg vil dele med jer :-)

Den første ting er en Frost natkjole. Den er i 100% bomuld. Natkjolen er hvid med et lille turkis ærme. Den har de fineste striber og blomster i fantastiske sommerfarver – lyserød, rød, turkis og gul.

Link: Frozen Natkjole – Blomstret20

Udklip8

Den anden ting er et Frost puslespil med Anna. Det er et smart lille puslespil med 56 brikker. Det er lige til at tage med på ferie i sommerhuset. Puslespillet fås også med Kristoffer og Svend, Elsa samt Olaf.

Link: Frost Puslespil Anna – Mini

 

Frost puslespil

Den tredje ting er Disney Frost klistermærker. Det er de fedeste klistermærker med Elsa, Anna, Olaf, Kristoffer, Svend og Hans. Man kan simpelthen ikke have en klistermærkesamling uden Frost klistermærker.

Link: Disney Frost Klistermærker

Udklip9

 

Virkelig fedt, at min søster endelig er blevet en del af Frosties. Nu kan vi holde Frost-hygge sammen – min søster, Andrea og jeg. Popcorn, Coca Cola og dyner er en perfekt opskrift på film-hygge til Frost. Nå, men nu vil jeg lave en omgang pizzasnegle, så der er lidt til madpakken. Det kan være, der også bliver nok mel til en omgang boller. Jeg er fan!

– GOD AFTEN –

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.