Lego indlæg på dagens blog

Lego

I dag vil jeg gerne ud over at fortælle om de spændende frost produkter lige vende LEGO. LEGO klodserne har sin oprindelse i 1932 og er et af verdens førende produkter. Forleden dag skulle jeg købe en gave til et barn som blev 5 år, og mon ikke LEGO Friends stod øverst på ønskelisten. Ved første øjekast synes jeg det virkede en smule dyrt men købte alligevel en kasse med Lego Friends Rideskole.

rideklub

Jeg bestiller oftest online da jeg kan få det leveret lige til døren. De to steder jeg oftest køber hos er ToyToy.dk og Fantii.dk de pakker nemlig gratis ind og kan levere lige til døren.

Jeg var så heldig at overværer Viola tage sit nye sæt LEGO i brug, og det gik op for mig jeg enlig selv havde leget med LEGO som barn. Den glæde og fordybelse børn kan have i en god kasse LEGO er uvurderlig. De mange farver og forskelligheden i sværhedsgraden gør det utrolig underholdende. Jeg har undersøgt lidt omkring LEGO Friends og må konstatere konceptet holder. Det er nemlig det første LEGO til piger og det er bare super cool.

Jeg vil til at videre med vasketøjet. Fantastisk aften der ude.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.