En Shimmer og Shine Madkasse og sengetøj

Magisk ny serie og Shimmer and Shine Madkasse

Så er der kommet lidt mere nyt Magi ind i vores lille hjem. Pigerne har nemlig fundet den nye Animerede TV Serie Shimmer og Shine. Shimmer og Shine handler om Leah, en helt almindelig pige som får to hemmelige ønske Ånder som hedder Shimmer og Shine der kan opfylde magiske ønsker. Det er faktisk blevet så populært at vi har været ude på nettet og se efter om der kunne findes nogle ting med Shimmer og Shine på. Vi har været heldige i denne omgang og har fundet frem til en rigtig fin Shimmer og Shine Madkasse hvor begge de hemmelige ånder sidder med deres fantastiske fabeldyr. Se selv lige her hvor fin den her Shimmer og Shine Madkasse er.

Shimmer and Shine Madkasse

Vores nye flotte Shimmer og Shine Madkasse med de to hemelige ånder udenpå.

Magien ender ikke: Shimmer and Shine Sengetøj

Vi kunne ikke helt holde tilbage for der var så mange fine ting at finde med Shimmer og Shine på nettet. Da vi alligevel står og skal til at skulle have nyt sengetøj, faldt vi over det her mega flotte sæt Shimmer and Shine sengetøj som bare lige var noget for os:

Magisk Shimmer og Shine Sengetøj

Shimmer og Shine Sengetøjet som vi slet ikke kunne stå for. Se lige de fede stjerner – det er da magisk

Shimmer and Shine Sengetøjet her synes vi kommer i nogle dejlige farver og motiverne er bestemt lige så flotte i virkeligheden som når man ser billeder af det på nettet. Det er så vigtigt at der er skarpe farver og flotte motiver, jeg har altid syntes at det så er lettere at falde i søvn, det er ihvertfald slet ikke et problem med det her fine Shimmer og Shine Sengetøj.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.