Skråstole

Halløj derude

I dag vil jeg fortælle om noget lækkert eksklusivt aktiverende til de små. En skråstol.

En skråstol er nemlig super aktiverende for babyen/barnet, fordi en skråstol har en dejlig blød gyngende fornemmelse, som giver en dejlig afslappende fornemmelse i babyen/barnets krop. Jeg må sige, at jeg er fascineret! Mange af jer har sikkert allerede hørt om en skråstol før og har måske også en derhjemme.

Min veninde har lige fået en lille pige her for 2 måneder siden, og valgte derfor og købe en skråstol til hende. Hun blev super glad for den og hendes datter elsker den! En skrå stol er også en super god løsning hvis man lige hurtig skal skralde kartofler til aftensmaden, fordi barnet bliver stadig underholdt og du kan have barnet lige ved siden af dig! Super smart hvis du spørg mig! Derudover er skrå stolen også bare en super sikker måde at holde øje med dit barn på, fordi der sidder nemlig en super smart sele i, når skråstolen er til de helt små.

Når børnene så bliver ældre kan man købe en skråstol uden sele, så skråstolen nærmest fungerer som et stykke legetøj, men samtidig aktiverende og afslappende på samme tid. Skråstolen, fås mange forskellige modeller og både med og uden sele, af sikkerhedsmæssige over sager.

Jeg købte min skråstol til min søster på Toytoy.dk find den på linket: Skråstol

Nå men jeg må hellere til og videre, dagens sidste pligter kalder

– Jeres Malene

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.